Wij zijn gespecialiseerd in het maken van digitale productopnames packshots voor:

 

Online catalogi

Gedrukte catalogi

Product-presentaties

 

Deze productopnames worden door ons digitaal aangeleverd, al dan niet vrijstaand gemaakt, tegen scherpe prijzen, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van de beelden.

 

Fotografie en beeldbewerking spelen een prominente rol in vrijwel alle media. Mensen denken meer en meer in beelden; het beeld is alles bepalend geworden. Lifestyle en beleving van de consument spelen zich af op het netvlies.

 

Sinds de komst van de digitale camera worden er heel wat plaatjes geschoten. De digitale fotografie heeft voor reclame- en productfoto's niets veranderd; het is echt een hooggespecialiseerd beroep. Het gebeurt nog regelmatig dat dure artikelen worden aangeprezen met behulp van onduidelijke foto's, en dat is jammer. Alleen de in gespecialiseerde vakfotograaf, weet precies hoe hij uw producten er goed kan laten uitzien. Nog belangrijker is de professionele uitlichting, waarbij de lichtkleur perfect uitgebalanceerd is.

 

Als u foto's wilt gebruiken voor drukwerk, komt daar nog professioneel colormanagement bij waardoor u bespaart op de kosten van extra drukproeven.

Graphic Design: Schoolstraat 1 - 9684 BK - Finsterwolde - Tel. 0597 - 67 45 53 - E-mail: mail@grades.nl